Кирил Добрев: Крайно време е БСП да изрази позицията си за блокадите на протестите!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-krayno-vreme-e-bsp-da-izrazi-poziciyata-si-za-blokadite-na-protestite/106067 Mreja.bg
Кирил Добрев: Крайно време е БСП да изрази позицията си за блокадите на протестите!


Кирил Добрев неведнъж е споделял, че правителството трябва да си подаде оставката незабавно. Той подкрепя напълно протестите!

Конкурентът на Корнелия Нинова за председателското място на БСП Кирил Добрев стои плътно зад протестиращите. Неведнъж самият той е бил забелязван на протест.

„Блокираната държава, а не блокадите в центъра са ни проблемът.






Отношението към блокадите в центъра на столицата не е еднозначно, но блокираната държава е същественият ни проблем.


Нощем се действа, когато насреща си имаш престъпници, а не мирни граждани. Не знам какво е предизвикало тази акция на МВР, но времето на осъществяването й поражда съмнения.


БСП подкрепя протестите, наши членове и народни представители са всеки ден на площада и е крайно време ръководен наш орган да излезе с партийна позиция по блокадите, защото към този момент такава няма.“ – написа Кирил Добрев във Фейсбук.






0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.