Кирил Добрев иска незабавна оставка на Борисов и Гешев!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-iska-nezabavna-ostavka-na-borisov-i-geshev/106169 Mreja.bg
Кирил Добрев иска незабавна оставка на Борисов и Гешев!


Кирил Добрев е убеден, че пътят към промяната е чрез множество оставки. Първите според него трябва да бъдат на министър-председателя Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев!

На 12 септември Кирил Добрев ще влезе в битка за председателския пост на БСП. Основната кауза, зад която застава в своята предизборна кампания, е свързана с обединението и единството на партията.

„Да преглътнем обидите, които сме си разменяли през годините, да преглътнем и личното си его и да протегнем ръка особено към новото поколение политици”, каза Добрев.


Разбира се, за да успее БСП да се възроди, е нужно и ГЕРБ да си отиде от властта, смята той.


„Нужни са спешни мерки – незабавна оставка на правителството, оставка на главния прокурор и най-важното – да се намери начин съдебната система да работи по други правила. Изпадаме в ситуация, в която дори да има оставки, има опасност изборът да бъде проведен по същия начин и реално да няма промяна. Тогава вече рискуваме да загубим цялото това поколение, което е в момента на улицата и което много лесно може да си намери работа извън пределите на България.“ – смята Кирил Добрев.


Източник: Flagman.bg.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.