Кирил Добрев: Хората искат промяна и БСП трябва да им я даде! (СНИМКИ от Бузлуджа)

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-horata-iskat-promyana-i-bsp-tryabva-da-im-ya-dade-snimki-ot-buzludzha/106043 Mreja.bg
Кирил Добрев: Хората искат промяна и БСП трябва да им я даде! (СНИМКИ от Бузлуджа)


Кирил Добрев отиде на Бузлуджа и се срещна с много млади социалисти, за да им предаде своя житейски опит!

Днес на Бузлуджа беше горещо, тъй като там се изсипаха много хора от БСП - членове и симпатизанти. Сред тях беше и Кирил Добрев, който след малко повече от месец ще мери сили с Корнелия Нинова за лидер на партията. 

Двамата се засякоха на Бузлуджа и съвсем любезно се здрависаха. Това показва, че все пак са запазили добрия той помежду си.

„Бузлуджа е на всички, които не са безразлични и искат справедливост и солидарност в живота си, които надрастват предразсъдъците си и взимат поуки от историята – без да я изкривяват, политизират и употребяват според моментната ситуация.“, отсече Добрев.






“Смисълът на протестите е неизбежна промяна във всички партии и въобще на системата. Протестът е срещу управляващите, но БСП също ще е сред губещите, ако не отговори с конкретни решения как променяме системата и България”, допълни той.





Източник: https:duma.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.