Кирил Добрев е основният конкурент на Нинова!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-e-osnovniyat-konkurent-na-ninova/105912 Mreja.bg
Кирил Добрев е основният конкурент на Нинова!


Кирил Добрев има потенциала да оглави БСП, за ужас на Корнелия Нинова!

Само два месеца и половина останаха до изборите в БСП и по всичко личи, че битката ще бъде ожесточена. Този път мястото на Корнелия Нинова не изглежда никак сигурно, като до момента големият претендент за отнемането на лидерския й пост е Кирил Добрев.

След възстановяването на вътрешно-партийната кампания се проведоха последните шест районни конференции. От тях председателят на БСП - София Калоян Паргов получи още 6 номинации за нов мандат и вече е с 24 от 24 района.

Останалите номинирани на последните районни конференции са Христо Проданов с 5 номинации, Георги Свиленски - 4, Борис Цветков - 3. Валери Костов, Жельо Бойчев, Крум Зарков, Ленко Петканин, Марин Пенков, Михаил Ставрев, Петър Апостолов и Стефан Василев са с по една номинация.

От тези конференции Корнелия Нинова е получила шест номинации за председател на партията. Калоян Паргов и Кирил Добрев са с по 4.

Драгомир Стойнев, Сергей Станишев, Валери Жаблянов и Крум Зарков имат по 2 номинации.

По една номинация имат Красимир Янков, Костадин Паскалев, Георги Пирински, Янаки Стоилов, Антон Кутев, Михаил Миков, Лъчезар Костов, Христо Проданов и Стефан Василев.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.