Кирил Добрев: Децата ни ще останат тук само с "България 2030"!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-decata-ni-shte-ostanat-tuk-samo-s-balgariya-2030/105859 Mreja.bg
Кирил Добрев: Децата ни ще останат тук само с "България 2030"!


Кирил Добрев вярва, че може да промени живота в България!

Заместник-председателят на БСП и номиниран за неин лидер Кирил Добрев бе гост на столичната партийна организация „Възраждане“, съобщава „24 часа“. Там той изложи възгледите си за бъдещето както на своята партия, така и на политиката като цяло.

„За да поcтигнем ycпеx, вcички тpябва да въpвим заедно. Hужно е не пpоcто да пeбедим ГЕРБ, а да го напpавим единни като пopтия. Промяната не може да е кампания за пpед медиите, а пpоцеc, който да оcигypи ycтойчивоcт“, каза Добрев.


Той е на мнение, че софийската организация е много важна, тъй като в нея има много избиратели, които са с повишен интелектуален потенциал.


„Лявото трябва да бъде прогресивно и визионерско“, смята Добрев.


Той поздрави общинските съветници от БСП в София за приемането на предложените от тях мерки, но уточни, че явно все още не могат да убедят целия български народ в правотата си.


„Само развита икономика и чиста среда на живот могат да накарат децата ни да останат тук. Това може да се постигне с план „България 2030″.“, каза още Кирил Добрев.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.