Кирил Добрев: БСП трябва да бъде единна!

https://mreja.bg/novini/kiril-dobrev-bsp-tryabva-da-bade-edinna/105660 Mreja.bg
Кирил Добрев: БСП трябва да бъде единна!


Кирил Добрев посочи какво е най-доброто за БСП!

Кирил Добрев носи червената идея в сърцето си, защото е потомък на социалисти. Ето защо той не може да гледа партията-майка в отчайващия вид, в който е сега, тресяща се от скандали.

“БСП трябва да спре със скандалите вътре в нея. БСП трябва да бъде единна, и да продължи да бъде най-голямата лява партия. БСП трябва да се опита да консолидира обществото и да избере такъв екип, да извади лица, в които обществото да има доверие.“ – подчерта Кирил Добрев.


Както е известно, той е основният кандидат за нов лидер на БСП.


“Надявам се БСП да има лидер, който да може да обедини всички различни мнения в партията, да накара техните автори да седнат на една маса и когато станат от тази маса, повечето социалисти да са наясно, че да си партия с идеи и програма е едно, но ако не спечелиш изборите, какво от това, че идеите са ти добри”, завърши Добрев.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.