Къванч Татлъту в акция за защитени морски костенурки

https://mreja.bg/novini/kavanch-tatlatu-v-akciya-za-zashtiteni-morski-kostenurki/87133 Mreja.bg
Къванч Татлъту в акция за защитени морски костенурки


Най-скъпоплатеният турски актьор Къванч Татлъту участва в редица благотворителни кампании. Тази година той и съпругата му отново подкрепиха акцията за спасяването на морски костенурки, като лично се включиха в нея.

Жената на актьора показа във видео как той помага малките костенурки да се покажат над пясъка, а после да поемат първите си стъпки към морето. Акцията беше миналата седмица в курорта Белек в Анталия, но ден след това актьорът си навлече критиката на природозащитници. Те го обвиниха, че с тези действия той и останалите доброволци всъщност не помагат, а застрашават животните. Те отговориха, че са получили необходимото предварително обучение, а действията им са били в съответствие с екологичните процедури.

Татлъту и Дизер за първи път участваха в кампанията миналата година. Тогава те бяха в Белек за заснемането на филм, когато разбрали за нея и решили да се включат в проекта за защита на застрашения вид костенурки.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.