Катастрофа пак затвори пътя Созопол - Приморско, петима ранени, сред тях 2 деца

https://mreja.bg/novini/katastrofa-pak-zatvori-patya-sozopol-primorsko-petima-raneni-sred-tyah-2-deca/87204 Mreja.bg
Катастрофа пак затвори пътя Созопол - Приморско, петима ранени, сред тях 2 деца


Нова катастрофа затвори тази сутрин пътя Созопол - Приморско в района след село Равадиново, точно, където снощи се удариха 4 автомобила, съобщи говорителят на полицията Цветелина Рандева.

Сигнал за днешния инцидент е получен в 8:30 ч., установено е, че са се ударили 3 автомобила, но все още се уточнява причината за катастрофата. Ранени са петима души, сред тях и две деца. Всички са транспортирани в Бургаската болница.

Движението отново се осъществява по обходни маршрути - от Приморско през Ясна поляна към Бургас, както и по вътрешния път Приморско - Аркутино - Дюни - Созопол. 

Все още не е ясна причината за днешния тежък инцидент.

По непотвърдени данни аварирал автомобил е причинил снощната катастрофа, за която "24 часа" пръв съобщи. И за нея обаче, както и за състоянието на ранените, се изчаква официална информация от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Заради тежкото ПТП от снощи, станало малко след 18:00 ч., пътят бе отворен едва след 22:30 ч. 

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.