Кървав екшън с мигранти в Елхово, страшен ад с полицай в центъра на София

https://mreja.bg/novini/karvav-ekshan-s-migranti-v-elhovo-strashen-ad-s-policay-v-centara-na-sofiya-2/118174 Mreja.bg
Кървав екшън с мигранти в Елхово, страшен ад с полицай в центъра на София

Страшен ад се разигра в центъра на София. Участник в него е станал полицай, информираха от Министерството на вътрешните работи.

Около 10.30 часа в понеделник сутринта е получен сигнал за инцидент с моторист на кръстовището между столичните улици „Георги С. Раковски“ и „Искър. Отишлите на място служители на реда ахнали – на пътното платно стоял техен колега.

Мотористът – служител на реда бил блъснат от лек автомобил, управляван от възрастен мъж.

Полицаят е откаран за преглед в лечебно заведение. Няма данни да е пострадал тежко.

Очевидци разказват, че той е карал бързо, а на мястото са били изпратени четири патрулни коли и две – на „Спешна помощ“.

А в нощта на неделя срещу понеделник се е разиграла поредната кървава драма с мигранти. Кола, в която са пътували няколко чужденци се е забила и съборила стълб на електропреносното дружество в Елхово. По първоначална информация при инцидента има една жертва. Има и няколко пострадали. Те са откарани в болницата в Ямбол.

Информацията за пътното произшествие беше потвърдена от полицията в града, но от там отказаха да дадат повече данни за случката.

По-късно стана ясно, че в медицинското заведение в Ямбол има четирима чужди граждани, които са получили различни по вид наранявания при катастрофата.

Произшествието е станало на изхода на града. Данните на Българското национално радио сочат, че колата е била засечена от полицаи, които дали сигнал на шофьора да спре на пътя между Тополовград и Елхово, но той не го е направил. Вместо това дал мръсна газ и последвала гонка с полицейска патрулка.

Първоначалните данни сочат, че десетимата пътници в колата са от Сирия. Общо шестима пострадаха и бяга откарани в болница. По преценка на лекарите двама са освободени след преглед.

Преди няколко месеца, отново в Елхово, кола с мигранти се заби в жилищна сграда. Свидетели на случката разказаха тогава, че автомобилът е минал през зелени площи, преди да стигне до блока. Оказало се, че возилото е било преследвано заедно с бус от служителите на реда.

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.