Каракачанов се разходи по улиците на Охрид с македонския вицепремиер

https://mreja.bg/novini/karakachanov-se-razhodi-po-ulicite-na-ohrid-s-makedonskiya-vicepremier/85954 Mreja.bg
Каракачанов се разходи по улиците на Охрид с македонския вицепремиер


Разходка в Охрид и среща с македонския заместник министър-председател и министър на вътрешните работи Оливер Спасовски. Това написа вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, който днес бе на посещение в Северна Македония, на профила си във Фейсбук. И продължи:

Подписахме Протокол за сътрудничество между правителствата на Република България и Република Северна Македония в областта на борбата с трафика на хора.

Протоколът предвижда сътрудничество по линия на подкрепа и закрила на жертвите на трафик на хора, обмен на опит между компетентните институции на двете страни, провеждане на общи информационни и разяснителни кампании за предотвратяване на трафика, провеждане на обучения и координирани действия при рефериране, подкрепа и грижа за жертви на трафик.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.