Какво ще бъде времето през месец март?

https://mreja.bg/novini/kakvo-shte-bade-vremeto-prez-mesec-mart/105099 Mreja.bg
Какво ще бъде времето през месец март?


Синоптиците от НИМХ  разкриха какво време ни очаква в началото на месец март. От утре, неделя със слаб до умерен вятър, който ще е с посока от юг-югозапад, ще започне бързо затопляне. Максималните температури ще достигнат 15 градуса, а на определени места ще бъдат и над тези стойности. Минималните температури ще се задържат около нулата.


От запад ще има средна и висока. Прогнозите са тя да се увеличи и в понеделник, 2 март да се установи променлива облачност. Възможно е на отделни места да има слаби и краткотрайни превалявания. Очаква се повишението на температурите да продължи. Не се очакват дъждове. През първата половина от новата седмица ще е има разкъсана облачност, но без валежи. 


През първите 10 дни температури ще се по-високи от средните за сезона. Около 5 и 6 март са възможни превалявания. 


Март месец се очаква динамично време с минимални температури от минус 8 градуса и максимални до 22 градуса. Не са изключени нови валежи от сняг. 


От 10 до 20 март ще бъде по-хладно и не са изключени превалявания от сняг около 20 март. 


Дъжд се очаква в периода от 21 до 24 март.



0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.