Какво е да си „Мениджър за един ден“ в Теленор

https://mreja.bg/novini/kakvo-e-da-si-menidzhar-za-edin-den-v-telenor-2/107355 Mreja.bg
Какво е да си „Мениджър за един ден“ в Теленор


На 23 март телекомът даде шанс на 20 младежи да се потопят в реална бизнес среда


Теленор взе участие в първото виртуално издание на инициативата "Мениджър за един ден". На 23 март телекомът даде шанс на 20 младежи да се потопят в реална бизнес среда и да работят по практически казус, подкрепяйки традиционното събитие на Джуниър Ачийвмънт България.


Какво е да си мениджър в Теленор, какви качества и знания трябва да притежават мениджърите? Как се създава робот, кои критерии определят успешните продажби - това бяха част от въпросите, на които получиха отговор младежите, които избраха да гостуват в Теленор в рамките на инициативата.


"Поздравявам ви за интереса и куража да участвате в инициативата "Мениджър за един ден". За мен това е доказателство, че вие разбирате, че бъдещото ви развитие е свързано с труд и предизвикателства. Това, което мога да споделя от личен опит е, че те ще бъдат съпътствани от много усилия, но ще имате и много успехи, когато се стараете. Наред с това идват и новите идеи и различните възможности за развитие, затова не се страхувайте да ги търсите. Учете се, това е за цял живот", посъветва в приветствието си към младежите Спас Велинов, главен директор "Технологии" в Теленор.


След общата въвеждаща част участниците в инициативата се разделиха на две групи и влязоха в ролята на Мениджър екип "Роботизация" и Мениджър екип "Управление на резултатите на физическите канали за продажба". Техни "домакини" бяха Розалия Пандаузова - Старши експерт в "Дигитални решения и трансформация" и Светлана Полонова - Мениджър "Управление на резултатите от търговски канали" и нейния екип. Те работиха по реални казуси и получиха практически знания и съвети за бъдещата си кариера.


"Бързото развитие на технологиите и ситуацията през последната година ни предизвикаха да бъдем по-адаптивни към образователните модели във физическа, виртуална или хибридна среда и да преосмислим професионалните умения на бъдещето. Ние от Джуниър Ачийвмънт подкрепяме младите хора в този процес чрез програми и инициативи, които изграждат предприемачески и управленски нагласи, но и умения за работа в екип, гъвкавост и нагласа за продължително усъвършенстване. В този контекст наблюдаваме и огромен интерес у тазгодишните "мениджъри за един ден" в сферата на технологичните иновации. Благодарим на нашия партньор Теленор,


че в рамките на деня успяха да предизвикат младите мениджъри и да им покажат реалната бизнес среда във водеща телекомуникационна компания", сподели Ирина Илиева, директор, организационно развитие, JA Bulgaria.


Участието на Теленор в инициативата "Мениджър за един ден" е част от дългосрочната стратегия на компанията в подкрепа на ранното кариерно ориентиране. Компанията полага устойчиви усилия за идентифициране на талантливи млади хора и създаване на подходящи условия за тяхната реализация. Една от дългосрочните и устойчиви инициативи в тази посока е стажантската програма Hub by Telenor.


За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.