Извънредни новини за кървавото меле край Бургас

https://mreja.bg/novini/izvanredni-novini-za-karvavoto-mele-kray-burgas/107826 Mreja.bg
Извънредни новини за кървавото меле край Бургас


Извънредни новини за кървавото меле край Бургас


Преди минути окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев даде изявление за снощната катастрофа край село Константиново. При зверскот0 меле живота си загуби един човек, а други трима са в тежко състояние в болницата.


По време на извънредния брифинг държавният обвинител заяви, че е образувано досъдебно производство. Той допълни, че за малкото изминало време от катастрофата досега е свършена огромна по обем работа.


Чинев заяви, че вината на водача на Фолксвагена – 31-годищен бургазлия, е доказана безспорно. Той допълни, че все още обаче не е ясна причината за навлизането му в насрещното платно. Не е изключено водачът да е заспал зад волана или автомобилът му да е имал технически проблем.


Проба за алкохол и наркотици, която му е взета, е изпратена за изследване във ВМА. Шофьорът се бори се за живота си и не е контактен, пише БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.