Изненадваща заповед хвърли в шаш жителите на Пловдив и областта

https://mreja.bg/novini/iznenadvashta-zapoved-hvarli-v-shash-zhitelite-na-plovdiv-i-oblastta/105626 Mreja.bg
Изненадваща заповед хвърли в шаш жителите на Пловдив и областта


Заповедта е с неограничен срок


Изненадваща заповед хвърли в пълен шаш жителите на Пловдив и областта.Това се случи след проведеното вчера в 13 ч. заседание на Медицинския щаб на Пловдив.Областният управител Дани Каназирева обобщи информацията:"Изключително голяма подкрепа среща сред пловдивчани представителното проучване, което се провежда в града ни. 926 души са дали съгласие за участие или в проценти това са 80. Приключихме изследването на представителна извадка от 10 домакинства в "Шекер махала" и 15 домакинства в "Столипиново".

Пробите, които са взети до 29 май, надхвърлят 500. Резултати все още няма да бъдат съобщавани, докато не приключи представителното проучване и до 14 юни ще приключим с доклад за реалната картина.

Издадено е предписание от РЗИ, с което се възлага на всички общини в Пловдивска област в детските заведения да бъдат премахнати всички пясъчници, тоест да бъдат забранени за ползвани за неограничен срок. Същото ще важи и за пясъчниците на обществени места".

Източник: https:www.plovdiv24.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.