Изненадващ обрат на протеста

https://mreja.bg/novini/iznenadvasht-obrat-na-protesta/105952 Mreja.bg
Изненадващ обрат на протеста


Момчета раздаваха вода на полицаите пред Президентството


Протестът претърпя изненадващ обрат.


 


Рози и минерална вода за полицаите – така някои от протестиращите отговориха на снощните опитите за провокации с органите на реда.


 


С червени рози Христо реши да изненада дамите в униформа. Жестът трогна хиляди в социалните мрежи.


"Ние не сме тук , за да воюваме с полицията и полицията не е тук, за да воюва с нас, някой се опитва да ни раздели. Не мисля, че е нужно шепа провокатори да опорочават целия протест", заяви Христо.


 


От ден първи той протестира мирно – и днес дойде пред президентството с рози. Разказа ни, че заедно с непознати реагирали, след като провокатори хвърляли димки.


"Едно момче извади всичко от раницата си и натъпка димката в нея, изнесохме я извън протестиращите, защото беше пълно с майки с деца", разказа Христо.


 


И още една постъпка развълнува хиляди – на шестия ден от демонстрациите няколко момчета раздаваха безплатно минерална вода на полицаите пред Президентството.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.