Иво Тенев към Киро и Асен: Моля ви, тръгнете си с добро!

https://mreja.bg/novini/ivo-tenev-kam-kiro-i-asen-molya-vi-tragnete-si-s-dobro/109410 Mreja.bg
Иво Тенев към Киро и Асен: Моля ви, тръгнете си с добро!


Иво Танев помоли Кирил Петков и Асен Василев да си подадат оставката!


Шоуменът Иво Танев неведнъж е изразявал гражданската си позиция, направи го и сега. Той не е доволен от управлението на Кирил Петко и Асен Василев, поради което иска тяхната оставка.


Танев отправи множество молби до Киро и Асен чрез Фейсбук. Там той ги посъветва да си тръгнат с добро, защото иначе народът ще ги изхвърли по жесток начин.


Според Иво двамата изобщо не са били подготвени да управляват и не мога да го правят. Ето какво написа той в мрежата:


„Господин Премиер и господин Вицепремиер, моля ви с ръка на сърцето да си признаете, че се захванахте с нещо, което не е по вашите сили и възможностти, и незабавно освободете длъжностите, които заемате! Вече е ясно за всички, че вашите неадекватни действия ще нанесат непоправими поражениея на държавата.


Моля ви, направете го в най-спешен порядък, за да има повече време за спасяване на положението в което оставяте страна. Моля ви, отидете си с мир и веднага. За ваше и общо добро е. Рискувате да се превърнете в изкупителна жертва за всичките години мъчителен преход и върху вас да се излее цялата ярост на този изстрадал народ. Бъдете сигурни, че този път българсикят народ няма да прости това, което му причинявате и вероятно много ще страдате, ако не си отидите навреме. Моля ви, направете го, преди да е станало твърде късно за всички.



Предварително ви благодаря!


Да не кажете, че не сме ви помолили най-учтиво? Дори прекалих с молбите, въпреки че не го заслужавате.


Срамуващ се от вас: Иво Танев"




0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.