Иво Прокопиев: Пропиляхме 30 години и сега сме изостанала държава!

https://mreja.bg/novini/ivo-prokopiev-propilyahme-30-godini-i-sega-sme-izostanala-darzhava/108111 Mreja.bg
Иво Прокопиев: Пропиляхме 30 години и сега сме изостанала държава!


Най-големият проблем на България е бедността на всички нива, коментира в сътрешния блок на Нова телевизия бизнесменът Иво Прокопиев.


Той заяви, че обвиненията, че България е управлява от два икономически крага – единият около него, а другият около Делян Пеевски, е пропагандна схема.


"Този път ДПС мина всички граници", каза Прокопиев.


Припомняме ви, че лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ няколко пъти  нарече бизнесменът „пример за дълбоката държава“, „медиен монополист“ и др.


„Борисов е много добър политик, но лош управленец“, каза бизнесменът и добави: "Аз и бизнесът ми бяхме подложени на ударите на държавата през последните 10 години, целта беше да се окаже влияние срещу разследванията, които правим в нашите издания. Това е подмяна на същинския разговор. Проблемът е, че пропиляхме едни 30 години на развитие и сега сме една изостанала държава от третия свят.".


."За министри с Бойко Борисов никога не съм говорил. В първото му правителство имаше честни и работещи министри", заяви още той.

Източник: https:novini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.