Иван Тотев: Разберете, няма да се кандидатирам сега, може през 2023 г.

https://mreja.bg/novini/ivan-totev-razberete-nyama-da-se-kandidatiram-sega-mozhe-prez-2023-g/86525 Mreja.bg
Иван Тотев: Разберете, няма да се кандидатирам сега, може през 2023 г.


Кметът на Пловдив Иван Тотев  категорично отхвърли слуховете, че ще се кандидатира на тези избори, но загатна, че може да играе на по-следващите през 2023 г.  "Животът не свършва. Да, премиерът Бойко Борисов ни похвали онзи ден за ремонта на площада и с удоволствие ще приеме поканата да дойде на откриването му през септември", допълни той. Именно добрите думи, изречени от Борисов, отприщиха мълва, че Тотев може да се включи в изборите наесен за трети мандат.

Той обаче буквално се закле. "Разберете, няма да се кандидатирам сега. Моята задача е да обера негативите, за да дам път на следващия претендент за кмет от ГЕРБ", каза Тотев. Попитан кой от четиримата номинирани - областният управител Здравко Димитров и районните кметове Костадин Димитров, Георги Стаменов и Димитър Колев, най-му допада, той не отговори.   Но увери, че няма да спре да се занимава с политика и да работи за града.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.