Иван Гешев вече с принос и в образованието: Главният прокурор със споразумение с УНСС!

https://mreja.bg/novini/ivan-geshev-veche-s-prinos-i-v-obrazovanieto-glavniyat-prokuror-sas-sporazumenie-s-unss/105018 Mreja.bg
Иван Гешев вече с принос и в образованието: Главният прокурор със споразумение с УНСС!


Иван Гешев влезе и в образованието. Главният прокурор осигури практически знания на студентите от УНСС!

Главният прокурор Иван Гешев и деканът на Юридическия факултет в УНСС доц. д-р Захари Торманов сключиха споразумение за учредяване на стажантска програма между прокуратурата и въпросния факултет. Споразумението е в допълнение на подписания преди 7 години Меморандум за сътрудничество помежду им.


Целта е да се осигурят практически знания у студентите. Всяка година ще има студенти, които ще навлизат в същината и процеса на родната прокуратура.


Стажантската програма ще се провежда в Софийска градска прокуратура, Софийска районна прокуратура и Софийска окръжна прокуратура.


В програмата имат право да се включват до 30 студенти на година. Те трябва да бъдат пети курс и с висок успех, както и сериозни интереси в областта на наказателното право.


След края на обучението всеки участник ще получи сертификат от Прокуратурата на Република България за изкарана стажантска програма.

Източник: https:pik.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.