Иван Гешев убеден: Резултатът на битовата престъпност до края на годината ще бъде различен!

https://mreja.bg/novini/ivan-geshev-ubeden-rezultatat-na-bitovata-prestapnost-do-kraya-na-godinata-shte-bade-razlichen/104995 Mreja.bg
Иван Гешев убеден: Резултатът на битовата престъпност до края на годината ще бъде различен!


В петък в страната бяха проведени цели три операции срещу битовата престъпност – в Самоков, Пазарджик и Враца. Главният прокурор е убеден, че това е правилният път за намаляването на престъпността у нас и само след няколко месеца ще се усети осезаемо!


„Има задържани, има образувани досъдебни производства. Проверени са стотици коли, хора от криминалния контингент. Продължаваме. До края на годината резултатът срещу битовата престъпност трябва да е различен”, заяви Гешев.

При акцията в Самоков са задържани пет човека, предаде bTV. Те са криминално проявени, с обвинения за кражби и трафик на наркотици. Сред задържаните е и ром с прякова Таратора, който е известен в наркосредите.


Продължават да се обискират адреси на хора с криминални регистрации и такива с висящи дела.


По време на проверката над 20 шофьори са получили глоби за неправилно паркиране.



Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.