Иван Гешев се срещна с турски колеги!

https://mreja.bg/novini/ivan-geshev-se-sreshtna-s-turski-kolegi/107749 Mreja.bg
Иван Гешев се срещна с турски колеги!


Иван Гешев се видя с представители на Турция, с които обсъди важни въпроси!

Главният прокурор Иван Гешев и част от екипа му се срещнаха със заместник-главния прокурор при Главна прокуратура на Върховния апелативен съд на Турция Ръдван Гюндоуду и прокурори от Главната прокуратура на Върховния апелативен съд.

Турската делегация беше в София поради участието си в Международна конференция „Защита на еврото в България, страните от Югоизточна Европа и Балканския регион. Постижения и предизвикателства пред правоприлагащите органи“. Тя се организира по проект „Общ надзор за законност по спазването на законодателството в държавата“ с финансовата подкрепа на Европейската комисия по програма „Перикъл 2020“.


На срещата бяха обсъдени въпросите за борбата с незаконната миграция и организираната престъпност, както и международното сътрудничество по наказателноправни въпроси.
0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.