Иван Гешев промени тотално българската прокуратура!

https://mreja.bg/novini/ivan-geshev-promeni-totalno-balgarskata-prokuratura/105016 Mreja.bg
Иван Гешев промени тотално българската прокуратура!


До момента Иван Гешев си върши перфектно работата и това е причината много от родните политически анализатори да обявяват непрестанно подкрепата си към него!

Социологът Антоний Гълъбов похвали главния прокурор Иван Гешев. Според него, Гешев заслужава подкрепа, защото до момента показва, че не е функция на някоя от другите две власти.


Припомняме, че Иван Гешев обяви, че ще прекрати практиката политически лидер да посещава главен прокурор със сигнал. Именно това използва като аргумент към тезата си Антоний Гълъбов.


„Онова, което искрено се надявам да успее да постигне Иван Гешев, е да накара българските прокурори да бъдат по-решителни и по-смели.“, каза социологът по БНТ.


Той смята, че прокурорите преди Гешев не са били достатъчно смели, защото не са били убедени, че винаги, когато повдигнат обвинение, ще има осъдителна присъда. Гълъбов е категоричен, че това трябва да се промени.


„Прокуратурата е йерархична структура. Тя зависи до голяма степен от този, който е на върха на пирамидата.“ – каза доц. Гълъбов.

Източник: https:pik.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.