Истината за дезинфектантите по аптеките изплува!

https://mreja.bg/novini/istinata-za-dezinfektantite-po-aptekite-izpluva/105175 Mreja.bg
Истината за дезинфектантите по аптеките изплува!


Покрай кризата с коронавируса българската държава успя да се мобилизира. Бизнесът и науката започнаха да си говорят и да работят, без да питат къде са парите. Хотелиерството, ресторантьорството и дистрибуцията са отраслите в най-тежко състояние в момента у нас. Това заяви икономическият министър Емил Караниколов в парламентарната комисия, предаде репортер на Novini.bg


Следим изкъсо нещата със спекулата. На този етап при храната такава спекула не се наблюдава за разлика при лекарствата. Тук искам да уведомя, че съвсем скоро няма да има проблем с дезинфектантите по аптеките. Проблемът с тях беше там, че много от производителите бяха задъхани с поръчки за дезинфектанти, но това вече е отстранено като казус, разясни министърът.


Той посочи, че няма предвидени ресурси в Европа по отношение на медицински консумативи, защото няма такова производство в Европа.

Източник: https:novini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.