И Районна прокуратура - Оряхово подкрепи номинацията на Иван Гешев

https://mreja.bg/novini/i-rayonna-prokuratura-oryahovo-podkrepi-nominaciyata-na-ivan-geshev/87370 Mreja.bg
И Районна прокуратура - Оряхово подкрепи номинацията на Иван Гешев


Прокурорите и служителите в Районна прокуратура, гр. Оряхово изразяват пред Вас безрезервната си подкрепа за кандидатурата на зам. главен прокурор Иван Гешев за главен прокурор на Република България.

Всички ние, прокурори и служители познаваме лично г-н Гешев от посещенията му в региона и сме убедени в неговите нравствени и професионални качества. Смятаме, че той ще се изяви като гарант на независимостта на съдебната система.

Господин Гешев притежава и необходимите лидерски качества, решителност и твърдост при отстояване интересите на прокурорите и служителите в името на постигане на още по-добри резултати от тяхната работа.

С оглед гореизложеното смятаме, че кандидатурата на г-н Иван Гешев е най-подходяща и отговаря на законовите, моралните и професионалните изисквания за високата длъжност – ръководител на държавното обвинение.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.