Хванаха Великобритания в лъжа

https://mreja.bg/novini/hvanaha-velikobritaniya-v-lazha/105489 Mreja.bg
Хванаха Великобритания в лъжа


Общата смъртност в страната показва значително по-висок ръст


Великобритания бе хваната в огромна лъжа.


 


Оказва се, че по всяка вероятност броят на хората, които са издъхнали в резултат на COVID-19 във Великобритания е много по-голям от това, което сочат официалните данни.


 


Това казват учени, които следят общата смъртност в страната.


Обявената от правителството статистика сочи, че около 36 000 души са починали, след като са се заразили с коронавирус.


 


Общата смъртност в страната показва значително по-висок ръст.


През предишните 5 години в Обединеното кралство е имало около 100 000 починали през март и април. Тази година са 150 000. Това кара учените да смятат, че реалният брой на жертвите на епидемията е около 50 000 души. 


 


Междувременно стана ясно, че от днес страната започва първия етап от смекчаването на карантинните мерки, въведени срещу разпространението на коронавируса, информира ТАСС.


 


От днес на гражданите е разрешено да излизат неограничен брой пъти за спорт или слънчеви бани на открито, пътувания с автомобил до отдалечени места за отдих като обществени паркове и плажове. Хората, които живеят заедно, вече ще могат да прекарват време на открито със свои познати, приятели или роднини, които живеят на друг адрес. Разрешават се обаче среща само между двама души, при това на 2 метра разстояние един от друг.


 


Отново могат да бъдат практикувани футбол, тенис и голф. Контактните спортове остават разрешени само за лица, които живеят заедно.


От днес ще заработят строителните фирми и различни сектори на промишлеността, които не могат да функционират в дистанционен режим.


 


Властите призовават възможно най-малко да се ползва общественият транспорт, като се предпочита придвижване пеша, с велосипед или личен транспорт.


Мерките се смекчават само в Англия, но засега не и в Шотландия, Уелс и Северна Ирландия.

Източник: https:novini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.