Христо Терзийски: Протестиращите нарушават правата на останалите граждани!

https://mreja.bg/novini/hristo-terziyski-protestirashtite-narushavat-pravata-na-ostanalite-grazhdani/106032 Mreja.bg
Христо Терзийски: Протестиращите нарушават правата на останалите граждани!


Христо Терзийски апелира към мирни протести, които не влияят на живота на останалите хора в държавата!

Новият вътрешен министър Христо Терзийски каза в ефира на Нова ТВ, че инцидентът с джипа на протестите е по вина на протестиращите, защото са блокирали кръстовището на Орлов мост и по този начин са нарушили правата на останалата част от населението на София.

„Човекът вчера не е предполагал, че има запушено кръстовище. Нека тези, които протестират, да спазват правилата и на останалите граждани на столицата“, каза Терзийски.

Той ше насочи своите усилия именно към опазването правата на гражданите, които не протестират, защото техният живот не бива да се променя поради мнението на други хора.

„Когато се правят протести, много пъти протестиращите нарушават правата на останалите граждани и ние се опитваме да въведем ред и да въведем мерки, с които да не нарушаваме нормалния живот в града“, каза Терзийски.

Той поясни, че познава добре предишния вътрешен министър Младен Маринов и много го уважава. Маринов обаче вече няма да бъде част от МВР, каквато ще бъде съдбата и на самия Терзийски след изтичането на мандата му.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.