Христо Терзийски проговори за ваксинацията в МВР и разкри подробности!

https://mreja.bg/novini/hristo-terziyski-progovori-za-vaksinaciyata-v-mvr-i-razkri-podrobnosti/107200 Mreja.bg
Христо Терзийски проговори за ваксинацията в МВР и разкри подробности!


Христо Терзийски разясни как стоят нещата в МВР по отношение на коронавируса и имунизацията!

Вътрешният министър Христо Терзийски посети Мадан, Баните и Златоград. Той бе придружен от директора на ОД на МВР-Смолян старши комисар Николай Димов, Министърът проведе работни срещи със служителите в структурите на територията на дирекцията, писа БЛИЦ.


Терзийски се запозна с организацията и условията на работа в районното управление, районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и ГПУ-Златоград, в РУ-Мадан и в полицейския участък-Баните.


„Искам лично да Ви благодаря за добрата работа, за положените усилия и постигнати професионални резултати“, каза министър Терзийски.


Той каза още, че пандемията от COVID-19 добави допълнителни отговорности и ангажименти към и без това напрегнатото им ежедневие.


„Непрекъснато се следи и се събират данни за нивото на заболеваемост сред служителите. Високо е нивото на здравните услуги, предлагани от Медицинския институт на МВР.


Създадена е организация за поетапно ваксиниране на всички, заявили желание служители и на техните семейства“, увери министър Терзийски.


На срещите бяха обсъдени текущите задачи по основните направления на дейност, материално-техническата обезпеченост, условията на труд, спецификите на криминогенната обстановка в района.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.