Херо Мустафа отново показа, че обича България! (СНИМКА)

https://mreja.bg/novini/hero-mustafa-otnovo-pokaza-che-obicha-balgariya-snimka/105374 Mreja.bg
Херо Мустафа отново показа, че обича България! (СНИМКА)


Херо Мустафа винаги е демонстрирала огромната си любов към България. Тя с удоволствие върши работата си на посланик на САЩ у нас!

Американският посланик за България Херо Мустафа сложи шал с българска шивица. Американското посолство в България публикува нейна снимка с шала във Фейсбук, видя Mreja.bg.


„Посланик Херо Мустафа оценява красотата на българските шалове“, гласи публикацията в социалната мрежа.„Обичам шалове и особено тези красиви дизайни. Това са парченца от българската култура, които мога да взема със себе си навсякъде по света!“ казва на свой ред посланик Мустафа.


Американската посланичка е изключително отдадена на България и не пропуска да спомене колко близки трябва да са българите и американците. Тя дори често си позволява да говори на български език, което заслужава уважение.


Междувременно бе съобщено, че Постоянният юридически съветник на посолството на САЩ Джесика Ким е провела виртуална кръгла маса с представители на български граждански организации. Това е част от продължаваща поредица от кръгли маси, които Посолството провежда с представители на гражданското общество.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.