Главен комисар Христо Терзийски разкри как няма да стават опашки за смяна на адресите!

https://mreja.bg/novini/glaven-komisar-hristo-terziyski-razkri-kak-nyama-da-stavat-opashki-za-smyana-na-adresite/105193 Mreja.bg
Главен комисар Христо Терзийски разкри как няма да стават опашки за смяна на адресите!


Христо Терзийски е убеден, че новата система за влизане и излизане от градовете, въведена заради пандемията, е правилният начин за осъществяване контрола по пътищата!

МВР има много задачи в момента, но се справя успешно. В изпълнението им са включени и охранителният, и оперативният състав на ведомството. Това стана ясно от изявлението на директора на ГДНП главен комисар Христо Терзийски.

След като се запозна с противоепидемиологичните мерки, възложени от здравния министър, главният комисар уточни, че са взети мерки и срещу създаването на опашки пред БДС за смяна на адресите. Именно затова е създадена специална бланка, която позволява преминаването на гражданите през контролните пунктове на областните градове.



В района не се допускат струпвания на хора на обществени места. Има полицейски патрули, които разясняват правилата и следят за спазването им.


Директорът на ОДМВР Кюстендил ст. комисар Елиан Стамболийски разкри, че има изградени КПП на вход-изход в градовете в областта.


Терзийски и Стамболийски благодариха на гражданите за разбирането.

Източник: https:pik.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.