Георги Харизанов застана зад номинацията на Иван Гешев за главен прокурор

https://mreja.bg/novini/georgi-harizanov-zastana-zad-nominaciyata-na-ivan-geshev-za-glaven-prokuror/86346 Mreja.bg
Георги Харизанов застана зад номинацията на Иван Гешев за главен прокурор


"Нищо изострящо не видяхме в номинацията на Иван Гешев", заяви пред бТВ политическият анализатор Георги Харизанов. Повод за думите му бе единодушната номинация за главен прокурор на Иван Гешев.

"Христо Иванов е единственият политик, който публично оказва натиск върху една независима система, каквато е съдебната и избора на главен прокурор", отсече Харизанов.

Политическият анализатор каза, че държавният глава няма как да спечели битката с премиера Борисов, тъй като не разполага с нужните ресурси. Това бе отговорът му на въпроса дали битката между президента Радев и ГЕРБ ще продължи и наесен.

"Сега сме в разгара на голямото неприятно събитие - кризата с чумата по свинете", уточни той.

"Безспорно голямото събитие на политическия сезон е отстраняването на Цветанов от ръководните постове в ГЕРБ", категоричен е политическият анализатор.

"Не мисля, че местните избори могат да доведат до изненада или до началото на някакво революционно време", заключи Харизанов.

Очаквайте подробности

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.