Георги Георгиев Готи се кандидатира за президент

https://mreja.bg/novini/georgi-georgiev-goti-se-kandidatira-za-prezident/108571 Mreja.bg
Георги Георгиев Готи се кандидатира за президент


Георги Георгиев  - Готи: Готвят ни подмяна с Радев "грипена", Герджиков "дръжката на тиква " и Панов "гъбаря "! За това се кандидатирах за президент. 


 


- Господин Георгиев, какво Ви накара да се явите за кандидат президент на България?


 


- Основният ми мотив е отново опита да се подмени желанието на българите, като се размие техния вот  към уж приемливи, но разделящи обществото личности. 


 


- Какво имате предвид под разделящи обществото?


 


- Дайте си сметка кои персонажи са изтикани на преден план в президентската надпревара. Румен Радев е добър пилот, но той още в началото се компрометира с явно изгодния само за него избор на бойни самолети. Много хора видяха в това гонене на някаква комисионна и му лепнаха прякора "Грипена". Радев е обвиняван от голяма част от българите за разделител на нацията и донякъде са прави. В момента сме поставени в ситуация, в която или трябва да сме на страната на Радев, или да го мразим, което е абсурдно. И кой изкараха срещу него за подмяна!? Герджиков и Панов!? 12 години ни управлява един човек, познат като "Боко тиквата", който опорочи понятието политика, партия и държавна поръчка. Аз от години се боря с Боко тиквата и се опитвам да внуша на хората да не се страхуват. Стигнах до там да се съблека гол с тиква, покриваща генталиите ми. Превърнах се в единственият, имал смелостта да се опълчи на Тиквата. Много по  - късно Румен Радев, и то когато беше лично засегнат, вдигна юмрук и призова "Мутри вън ". Та сега Тиквата издига задкулисно Герджиков за президент. Знаем Герджиков колко много бе подкрепян от правителствата на Борисов и  колко много дължи на Борисов за собствената си кариера. Пробутват ни го като уж независим, което е абсолютна лъжа за пред хората. Това си е президентска кандидатура на Боко тиквата, а Герджиков е дръжката й. Другият е шефа на ВКС Лозан Панов. Интелигентно изглеждащ и борещ се от години срещу главния прокурор Иван Гешев. Борбата му обаче е тясно профилирана в съдебната система. Там има една междуличностна неприязън, която десницата се опитва да издигне на национално ниво. Докато аз висях гол с тиква на генталиите, какво правеше Лозан Панов, когато не говореше срещу Гешев? Ползваше колите и гардовете на НСО да ходи за гъби в гората, че му е страст! За това реших да се явя и да кажа истината. За фалшивите герои, стоели удобно в техните топли местенца и взимали големите заплати, за да ми се правят сега на борци срещу режима на Тиквата. 


 


- Добре, освен тях има и други кандидати за президент. Например Луна или Мустафа Карадайъ. Какво би коментирал за тях като конкуренти?


 


- За Луна друго не мога да кажа, освен че всички лунатици може да гласуват за нея. Тя умело ползва кампанията да си увеличи участията като певица. За Мустафа Карадайъ обаче бих предупредил всички останали, че с неговото издигане шансовете на останалите намаляват неимоверно. Карадайъ може да се превърне в една от пречките, освен мен, да успеят с подмяната, която са си наумили.  А тя е или да се преизбере Радев, което е все едно да си изберем нов Борисов, или да се замени с прокси на Борисов, или с неподготвен човек за този пост като Лозан Панов, който е тясно профилиран в неговата си сфера 


 


- Ти беше дал и партията си на Васил Божков да може да се яви на предишните парламентарни избори. А сега как е положението?


 


- Вижте, аз щях да направя всичко против режима на Борисов. За това всеки опълчил се на Тиквата бе и мой съмишленик. С Васил Божков пътищата ни се преплетоха и се явихме с БНО. Постигнахме добри резултати. Сега съм сигурен, че цялата енергия на избирателите отново ще се излее в БНО, за да успеем да сме част от управлението на страната и да не позволим отново да ни пробутат някоя подмяна като през последните 30 години. 

Източник: Pero.bg 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.