Фестът “Беглика” е от 14 до 18 август в Баташката планина

https://mreja.bg/novini/festat-beglika-e-ot-14-do-18-avgust-v-batashkata-planina/86872 Mreja.bg
Фестът “Беглика” е от 14 до 18 август в Баташката планина


За 11-и път в Баташката планина ще се състои петдневният фестивал “Беглика”. Ценителите на алтернативната култура ще се съберат от 14 до 18 август.

Отново организаторите подготвят активности за всички възрасти. Ще има образователни игри, пленери за детски рисунки и маски на животни, йога и паневритмия. В програмата са включени също планински преходи, какаова церемония, звуколечение, куполно строителство, символика на българската носия и числата. Зрителите ще могат да присъстват и на театрални спектакли, лекции по здравословно хранене и социално предприемачество.

Предвидена е музикална сцена, на която ще се качат “Мерак Стандарт”, Zeyra, Vataff Project, Dharba. Към тях обаче вероятно ще се присъединят и нови участници, които на място ще имат възможност да заявят желание за участие.

Организаторите предупреждават, че понякога температурите в Родопите падат под нулата и е желателно зрителите да си носят зимни дрехи и дъждобрани.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.