Ето каква глоба ще ви бъде наложена, ако не се преброите

https://mreja.bg/novini/eto-kakva-globa-shte-vi-bade-nalozhena-ako-ne-se-prebroite/108374 Mreja.bg
Ето каква глоба ще ви бъде наложена, ако не се преброите


Онлайн преброяването ще продължи до 17 септември


За никого не е тайна, че тече национално преброяване.


 


То стартира на 7 септември. На обществото бе дадена възможност да се преброи онлайн до 17 септември. От 18 септември започва преброяването на терен. Това означава, че всеки, който не се е преброил онлайн, ще посрещне преброител, с когото да направят преброяването.


 


За последно преброяване в България е било проведено преди 10 години.От Националния статистически институт призовават българите да се преброят електронно, тъй като това е по-бързият и безопасен вариант.

Важна подробност е, че след въвеждане на данните електронно се получава код. Именно този код ще трябва да предадете на физически преброител или по телефона, обявен на страницата на Националния статистически институт.добре е да знаете, че в случай, че откажете да се преброите, независимо поради каква причина или пък не го направите, отново независимо от причината, ще ви бъде наложена глоба в размер на 160 лева.

Източник: https:retro.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.