Ерос Рамацоти отново сам, жена му Марика си хареса друг мъж

https://mreja.bg/novini/eros-ramacoti-otnovo-sam-zhena-mu-marika-si-haresa-drug-mazh/86451 Mreja.bg
Ерос Рамацоти отново сам, жена му Марика си хареса друг мъж


Двамата сложиха край на връзката си по взаимно съгласие

След 10 “чудесни” години, както сами ги определиха, Ерос Рамацоти и Марика Пелегринели сложиха край на семейната си връзка. Световноизвестният италиански певец и жена му, бивш модел, решиха да оповестят края на брака си чрез съобщение до медиите, за да избегнат спекулации. За кризата в отношенията им вече бяха писали няколко италиански сайта.

“Марика има друг мъж”, писа жълтият италиански седмичник “Оджи”. Според него именно заради това започва и залезът в семейството на италианската поп звезда, въпреки че той

до последно се

надявал да заздрави

семейството си

“Това бяха 10 чудесни години, заедно изградихме прекрасно семейство и бяхме щастливи по незабравим начин. Спокойни сме в споделения си избор и ще продължим да се виждаме често. Днес отношенията ни са спокойни, любовта, която изпитвахме, се трансформира, но остава. Взаимното уважение остава и няма да се промени. Молим всички, заради спокойствието на децата ни, да уважат правото ни на личен живот, както се полага в този момент на раздяла”, написаха в прессъобщението си двамата бивши съпрузи.

Ерос и Марика са заедно от 2009 г., въпреки че се ожениха едва през 2014 г. в Милано. От любовта им се раждат Рафаела Мария, на 8 години, и Габрио Тулио, на 4 години. 

Допреди няколко месеца никой не говореше за криза в семейството на певеца. От известно време обаче италиански клюкарски сайт започна да пише, че раздялата между двамата е предизвестена, даже нещо повече – че Рамацоти и Пелегринели не живеят вече под един покрив.

Според добре запознати Марика била тази, която настоявала да се съобщи официално за края на брака. Ерос до последно се мъчил да отложи обявяването на новината за “сбогом” между двамата. Според “Оджи” той се надявал до последно да закрепи връзката си и да задържи до себе си красивата си и с 24 години по-млада съпруга. Пак спорeд добре запознати, близки до двойката, кризата датирала от 3 г.

Ревността на певеца

и независимият и

предприемчив

характер на

моделката не си пасвали

добре. Затова

и в крайна сметка Марика решила да подходи с твърда и решителна ръка и да сложи веднъж завинаги край. Взела двете деца и напуснала общия дом, делен 10 години с певеца.

По подобен начин преди години Ерос беше напуснат и от първата си съпруга – швейцарската шоузвезда Мишел Хунцикер. Тя сложи край на брака си, след като Ерос я изправи пред избор – или той, или бялата секта, на която се беше посветила по онова време изпадналата в психическа криза Мишел. 

Според добре информирани източници, цитирани от “Оджи”, отдавна

сърцето на Марика

Пелегринели тупти

по друг – известен

предприемач

от Милано

Самата Марика съобщила за тръпката си на Ерос още преди месеци, и той, както е разбираемо, страдал дълбоко от това. Марика решила да избере свободата си, за да съхрани чувствата си и респекта към връзката си с Ерос, баща на нейните две деца.

Някои от последователите на Ерос Рамацоти в социалните мрежи обаче надушиха още преди време, че има нещо. Преди няколко месеца Ерос прекъсна световното си турне, за да оперира гласните си струни. Въпреки операцията и възстановяването си след това Марика не беше до него – нямаше никаква снимка от негова страна, която да документира това. 

След операцията Ерос отиде да се възстановява не в Милано, където е семейният му дом, а в зоната на Франчакорта. Наблюдателни фенове пък забелязаха, че още

от месеци Ерос

и Марика не носят

брачните си халки

Последната обща снимка на двойката в социалните мрежи, където иначе Ерос е много активен, също датира отпреди много месеци. Запознати твърдят още, че Ерос не е празнувал заедно с Марика и последния ѝ рожден ден на 17 май, както и 6 юни – датата на годишнината от сватбата им.

Ерос и Марика се запознават на сцената по време на церемония за връчването на музикални награди през 2009 г. Манекенката се качва на сцената, за да даде награда на певеца. Достатъчен е

само миг, и той

хлътва до уши

в Марика. Въпреки че не е човек, който се влюбва лесно, признава, че никога преди това в живота си не е вземал инициатива с такава смелост. Дотогава в живота му е имало само една жена – бившата съпруга Мишел, майка на дъщеря му Аурора. 

“Марика ме спаси от мен самия. През изминалите години научих, че хората, които са сами, правят по-често грешки от хората, които изпитват чувства към някого”.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.