Ексклузивно в mreja.bg! Атанасова - конституционен съдия, Борисов - шеф на групата на ГЕРБ в НС! (ВИДЕО)

https://mreja.bg/novini/ekskluzivno-v-mrejabg-atanasova-konstitucionen-sadiya-borisov-shef-na-grupata-na-gerb-v-ns-video/124949 Mreja.bg
Ексклузивно в mreja.bg! Атанасова - конституционен съдия, Борисов - шеф на групата на ГЕРБ в НС! (ВИДЕО)

Тъй като тя е шеф на парламентарната група, Борисов заяви, че той самият ще е председател на групата

“Десислава Атанасова е номинацията на ГЕРБ за конституционен съдия”, това заяви в кулоарите на парламента лидерът на партията Бойко Борисов. 

"Тъй като се лиших от Деси Атанасова, предложих аз да съм председател и групата го прие с голяма радост", пошегува се той. 

 

"Правото е първата ми голяма мечта. По стечение на обстоятелствата се занимавам с политика дълго време. Ако бъда избрана и моята кандидатура получи подкрепата на пленарната зала, ще се стремя да пазя правото дори от закона", каза от своя страна Десислава Атанасова.

 

“Мога да кажа, че магистратският опит ми липсва, но съм убедена, че имам парламентарен такъв“, заяви Десислава Атанасова, като се обърна към журналистите с надежда и занапред медиите да работят с политическите партии, както досега.

"С вас се познаваме, били сме в различни ситуации - и като власт, и като опозиция", добави още Атанасова.

Какво още заявиха от ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.