Ексклузивно! Пеевски: Дребни интриганти мътят и моята, и главата на Доган – ДПС ще бъде монолитно и ще бъдем заедно! (ВИДЕО)

Моите различия са към определени хора. Искам да се чуват регионите, заяви той

https://mreja.bg/novini/ekskluzivno-peevski-drebni-intriganti-matyat-i-moyata-i-glavata-na-dogan-dps-shte-bade-monolitno-i-shte-badem-zaedno-video-2/137380 Mreja.bg
Ексклузивно! Пеевски: Дребни интриганти мътят и моята, и главата на Доган – ДПС ще бъде монолитно и ще бъдем заедно! (ВИДЕО)

Моите различия са към определени хора. Искам да се чуват регионите, заяви той

"ДПС не се разцепва. С Ахмед Доган ще бъдем заедно" - това заяви в кратък коментар председателят на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента по повод напрежението в движението.

 

"Може да сме имали принципни различия по тези теми. Прибързана радост на проруските партии и на други партии.”

 

“ДПС ще бъде монолитно.

С г-н Доган, както двамата сме го правили, ще бъдем заедно и ще има все по-добри резултати. На никого няма да позволим да цепи, да интригантства.

Моите различия са към определени хора. Искам да се чуват регионите. Когото не харесват хората, не искам да е депутат, да се бърка за организациите и да потиска и мачка хората", каза Пеевски.

"Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представители и всички да бъдем заедно. ДПС ще бъде монолитно и ние с г-н Доган ще бъдем заедно", допълни той.

 

"Г-н Чакъров си има точни функции, да си ги изпълнява. Всички в момента търсят конфликти. Няма да получите новина за ДПС.”

 

“Разумът е с г-н Доган да бъдем заедно. Това искат и организациите. ДПС няма да се разцепи. Няма да позволя на дребни интриганти, които в момента мътят неговата и моята глава, да разцепят партията", каза Пеевски.

 

"За втория мандат няма подкрепа. Призовавам президентът да не бави процедурата. Да отидем и ще го върнем веднага.

Третият мандат също няма да е успешен. Отиваме на избори – огромна грешка. Всички по места искат правителство. Трябва да спрем с тези игри и да излъчим правителство", завърши той.

 

Какво още каза Делян Пеевски, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.