Ексклузивно! Пеевски: Ако нямаме правителство – подаряваме на Путин България! (ВИДЕО)

Председателят на ДПС отговори има ли разрив между него и Ахмед Доган

https://mreja.bg/novini/ekskluzivno-peevski-ako-nyamame-pravitelstvo-podaryavame-na-putin-balgariya-video-2/137257 Mreja.bg
Ексклузивно! Пеевски: Ако нямаме правителство – подаряваме на Путин България! (ВИДЕО)

Председателят на ДПС отговори има ли разрив между него и Ахмед Доган

Председателят на ДПС Делян Пеевски отговори има ли разрив между него и Ахмед Доган.

 

„В личен план – не. В партиен план – аз ще изпълня волята на хората“, заяви той.

 

Попитан дали е разцепил партията, той отговори: „Аз съм председател на ДПС“.

„ДПС трябва да изпълни волята на своите избиратели. Нашите избиратели са ни пратили тук да имаме правителство. Ако нямаме правителство с първия, втория или третия мандат, ние подаряваме на Путин България. И на всякакви спасители", каза Пеевски пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

На въпрос дали Ахмед Доган е препоръчвал да не се подкрепя кабинет на ГЕРБ, Пеевски отговори:

 

 „Такова нещо се опита да направи. Аз ще изпълня волята на хората. Хората, в цялата страна съм ги видял, искат правителство. България трябва да има правителство. Ние трябва да се грижим за нашите хора. Аз като лидер на ДПС съм отговорен само пред хората на ДПС. Това е спазване на устава на ДПС. ДПС се управлява от своя председател“, добави той. 

 

Какво още каза Делян Пеевски, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.