Ексклузивно! Борисов: Българските войници ще защитават само територията на България и няма да ходят в Украйна! (ВИДЕО)

https://mreja.bg/novini/ekskluzivno-borisov-balgarskite-voynici-shte-zashtitavat-samo-teritoriyata-na-balgariya-i-nyama-da-hodyat-v-ukrayna-video/137493 Mreja.bg
Ексклузивно! Борисов: Българските войници ще защитават само територията на България и няма да ходят в Украйна! (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов припомни, че в четвъртък се е провело изслушване за срещата на върха на НАТО и модернизацията на българската армия. „Доколкото си спомням най-важните проекти за модернизиране на българската армия са направени по време на нашето управление", заяви той в кулоарите на парламента.

Има опит да се изплашат българите, че ще ходят български войници в Украйна. Българските войници ще защитават само територията на България и няма да ходят в Украйна. Това е ясно. Гарантирано от нас!, обяви Борисов.

България "кеш" пари на Украйна няма да дава, каза лидерът на ГЕРБ. По думите му България дори получава пари за старото, ненужно, съветско оборудване.

"Към момента е 60 милиона, договорено е със страни-членки за още 300 милиона", каза Борисов, но не назова с кои страни е уговорено.

Какво още сподели лидерът на ГЕРБ,  гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.