Екип на Спешна помощ си изпати

https://mreja.bg/novini/ekip-na-speshna-pomosht-si-izpati/109333 Mreja.bg
Екип на Спешна помощ си изпати


Пострадалите медици са освидетелствани от съдебен лекар


Екип на Спешна помощ се жалва от поредните екшън приключения при пристигането им на адрес.


 


Този път потърпевшият екип е на хасковската Спешна помощ. Случката се е разиграла в сутрешните часове на днешния ден.


 


Директорът на ЦСМП в града – д-р Петя Радева потвърди информацията, че срещу техен екип е била осъществена не само вербална, а и физическа агресия.


Екипът се отзовал на сигнал за 62-годишен пациент в спешно състояние. Сигналът за пациента е получен към 6.30 ч.


 


В момента на пристигането на линейката на адреса, близки на мъжа се нахвърлили върху екипа – д-р Сибил Шабан и мед. сестрата Мариана Атанасова.


Директорът д-р Радева е категорична, че в случая изобщо не може да става дума за забавяне на екипа. По случая е назначена проверка, която да уточни обстоятелствата.


 


Пострадалият медицински екип вече е бил освидетелстван от съдебен лекар. Предстои двете дами да внесат жалбата си в полицейското управление, които вече са били уведомени за случката.


 


Що се отнася до пациента – той е бил със сърдечни проблеми – исхемична болест на сърцето и предишен инфаркт. Въпреки реанимационните действия на медиците, той е издъхнал по-късно в лечебното заведение.


Източник: pik.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.