Двама мотористи без книжки се удариха в Пловдивско, единият е с опасност за живота

https://mreja.bg/novini/dvama-motoristi-bez-knizhki-se-udariha-v-plovdivsko-ediniyat-e-s-opasnost-za-zhivota/87380 Mreja.bg
Двама мотористи без книжки се удариха в Пловдивско, единият е с опасност за живота


 Момче е в тежко състояние след пътен инцидент снощи. Сигналът е получен около 21.40 часа в РУ - Труд, област Пловдив, информират от МВР.

Според първоначалната информация, в участъка между селата Красново и Строево, странично се сблъскали мотопеди "Априлия" и нерегистриран "Ямаха". В резултат на удара на пътното платно паднали неправоспособните им водачи, съответно на 18 и 16 години. С опасност за живота в болница е приет непълнолетният.

Взета му е кръвна проба за химически анализ. 18-годишният е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват в рамките на досъдебно производство.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.