Доктор Ангел Кунев се отказва от заплатата си до края на извънредното положение

https://mreja.bg/novini/doktor-angel-kunev-se-otkazva-ot-zaplatata-si-do-kraya-na-izvanrednoto-polozhenie/105285 Mreja.bg
Доктор Ангел Кунев се отказва от заплатата си до края на извънредното положение


Главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев няма да получава заплатата си до края на извънредното положение. Той влиза в групата, за която депутатите решиха да дарява парите си – народните представители и министрите заедно с всички членове на политическите им кабинети. Според структурата на здравното министерство главният държавен здравен инспектор е част от кабинета на министъра.

Това, че д-р Кунчев остава без заплата, съобщи шефът на Националния щаб срещу коронавируса ген. Владимир Мутафчийски във вторник. Той съобщи факта по време на поздравленията към всички медици по повод професионалния празник на медицинските работници 7 април, изразявайки и благодарност към всички онези, които са на първа линия в борбата с коронавируса. Ние ще даваме от своите заплати, за да получава нашият държавен здравен инспектор възнаграждение за огромния труд, който полага, обяви генералътм, пише Ретро.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.