Добавките към пенсиите и служебното правителство - какво ще се случи с парите за пенсионерите

https://mreja.bg/novini/dobavkite-kam-pensiite-i-sluzhebnoto-pravitelstvo-kakvo-shte-se-sluchi-s-parite-za-pensionerite/107653 Mreja.bg
Добавките към пенсиите и служебното правителство - какво ще се случи с парите за пенсионерите


Всички пенсионери тръпнат в очакване на отгвора на този въпрос

Пенсионерите тръпнат в очакване на отговора на този въпрос, след като правителствотп сдаде властта. 


Деница Сачева проговори за добавките към пенсиите.


За новия социален министър Гълъб Донев тя каза, че той е известен професионалист. Сачева вярва, че той ще се справи с тази позиция.


Тя допълни, че се надява, че колегата й няма да се поддаде на реваншизма.


Сачева заяви, че решението за удължаване на добавките от 50 лева за пенсионерите трябва да бъде взето от служебното правителство, добавяйки че от ГЕРБ са осигурили парите.


Тя припомни, че многократно са заявявали, че няма да оставят хазната празна“.


„Дойде време, в което всеки, които имаше заявки за управление, трябва да покаже какво всъщност ще направи“, каза Сачева в сутрешния блок на БНТ.


Тя допълни, че продължаваме да сме държавата с най-ниски данъци и поради тази причина трябва да си даваме сметка между цели и ресурси.


Сачева заяви, че кампанията срещу ГЕРБ е започнала още миналото лято и повече от година се водят лични нападки срещу всички тях, но въпреки това отново са първа политическа сила.


"Предстоящите 2-3 месеца са достатъчни, за да се покаже разликата по начина, по който управляваме ние и начина, по които ще управлява служебно правителство", заяви Сачева, цитирана от БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.