Днес в някои страни отбелязват Деня на оргазма, ето няколко интересни факта

https://mreja.bg/novini/dnes-v-nyakoi-strani-otbelyazvat-denya-na-orgazma-eto-nyakolko-interesni-fakta/86764 Mreja.bg
Днес в някои страни отбелязват Деня на оргазма, ето няколко интересни факта


По случай Националния ден на оргазма, отбелязван на днешна дата в страни като Великобритания, САЩ и Австралия, в. "Дейли стар", цитиран от БТА, предлага няколко интересни факта за кулминацията в сексуалния акт:

- Идеята за честването идва от Бразилия. Страната обаче отбелязва Националния ден на оргазма през август.

- Глобално проучване, направено от производителите на секс играчки LELO показва, че 70 процента от британките достигат нееднократно до връхната точка в сексуалния акт.

- Анкетата, обхванала 2200 души от 21 страни, разкрива, че 11 процента от жителите на Великобритания получават минимум един оргазъм дневно.

- Първенци по този показател са норвежците - 35 процента от тях твърдят, че достигат сексуална кулминация поне веднъж на ден.

- Най-ощетени по отношение на оргазмите са германците - 2,54 процента от тях споделят, че никога не са изпитвали върховно сексуално задоволство.

- Средният брой на оргазмите в глобален мащаб е два или три седмично.

- Тридесет процента от жителите на Бразилия достигат сексуална кулминация само веднъж седмично.

- Най-интензивни оргазми изпитват жителите на Чили, Италия и Испания.

- Макар да са в челната тройка по брой на седмични оргазми, при австралийците връхната точка в секса е с най-нисък интензитет.

- Най-шумни в леглото в сюблимния момент са бразилците, следвани от норвежците.

- Най-сдържана е сексуалната кулминация на португалците, следвани от датчаните.

- В действителност между озвучаването на оргазма и неговия интензитет няма никаква връзка. Шумният секс се обуславя от културни различия.

- Оргазмът - кулминацията в сексуалния акт, невинаги е постижим за дамите. Едва 64 процента от тях достигат връхната точка при полов контакт, за разлика от 91 процента от мъжете.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.