Див екшън: Протестиращите скочиха на Ангел Кунчев

https://mreja.bg/novini/div-ekshan-protestirashtite-skochiha-na-angel-kunchev/106363 Mreja.bg
Див екшън: Протестиращите скочиха на Ангел Кунчев


Протестиращите скочиха и на Ангел Кунчев


Провокациите от страна на протестиращите не стихват. Те не се отказват от опитите си да провокират по всякакъв начин, надявайки се, че по този начин ще успеят да предизвикат напрежение.


Поредният опит за провокация от страна на протестиращите бе в петък вечер. Екшънът се е разиграл пред сградата на БНТ.


По време на предаването "Панорама", няколко души се бяха разположили стратегически отвън. Те изчакваха излизането на гостите в предаването.


Сред тях бе и главният държавен инспектор доц. Ангел Кунчев. В национален ефир той разясни необходимостта от контрол и носенето на маски.


На излизане от сградата на националната телевизия той бе обграден от няколко души. Те започнаха да му задават провокативни въпроси, свързани с носенето на маските.


Ангел Кунчев успя  да запази хладнокръвие и не отвърна на провокациите. Провокаторите прибягнаха до отчаяни мерки.


"Газиш ли ме, бе!", провикна се един от протестиращите, обръщайки се към шофьора на Кунчев с обвинение, че се опитва да го прегази.


Полицаите, които бяха обградили главния държавен здравен инспектор, реагираха адекватно. Те обясниха на протестиращите, че този път номерът им няма да мине, пише БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.