Десислава Атанасова за болния от ковид Никола Минчев: Така спасява премиера от срам в Скопие!

https://mreja.bg/novini/desislava-atanasova-za-bolniya-ot-kovid-nikola-minchev-taka-spasyava-premiera-ot-sram-v-skopie/109092 Mreja.bg
Десислава Атанасова за болния от ковид Никола Минчев: Така спасява премиера от срам в Скопие!


Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова си е направила тест и се изолирала след заседанието на КСНС при президента Румен Радев. Според нея председателят на парламента Никола Минчев е трябвало да се изолира по- рано, ако е почувствал неразположение, след като е бил контактен с Андрей Гюров, председател на ПГ на "Продължаваме промяната". Но дали всичко води към отлагане на посещението в Скопие, предстои да разберем според Атанасова.
Считам за проява на пълна безотговорност към здравето на всички членове на КСНС поведението на г-н Минчев, който над шест часа беше със всеки от нас в една зала и не ни уведоми, че не се чувства добре и има вероятност да е заразен с Ковид-19 от председателя на ПГ на ПП, за когото г-н Минчев обяви, че е с Covid-19 и поради тази причина не присъства на КСНС.


На практика заради неговото лекомислено поведение държавата ще се ръководи на автопилот - без присъствени решения на президент, председател на НС, заместник-председател на НС, председатели на ПГ, министри и шефове на специални служби.

А Външно министерство ще се управлява от новоназначения заместник-министър - имунолог, след като министърът е с Ковид-19, а заместник-министърът би трябвало да е карантиниран, след като присъстваше също на КСНС.

Желая здраве на всички и се надявам, че това не е добре обмислена "уважителна причина", свързана с отлагане на планирани дейности от членове на КСНС.

Дотук фактите, а сега размислите: Ако вярваме на науката, Минчев вероятно е имал симптоми, и трябваше да предприеме мерки преди КСНС.

Но, ако вярваме на конспирацията, Ковид-19 спасява премиера от срам в Скопие и унизителната роля, в която го постави менторът му - президентът на републиката Румен Радев.

П.П. Ваксинирана и преболедувала съм.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.