Делян Пеевски с голяма помощ за болницата на Свищов!

https://mreja.bg/novini/delyan-peevski-s-golyama-pomosht-za-bolnicata-na-svishtov/105403 Mreja.bg
Делян Пеевски с голяма помощ за болницата на Свищов!


По време на свещения месец Рамазан, депутатът от ДПС Делян Пеевски дари на свищовската Многопрофилна болница „Д-р Димитър Павлович“ защитни облекла от най-висок клас, шлемове, очила и маски.


Дарението включва и сумата от 5 хиляди лева, която ще бъде използвана за борбата с коронавирус в община Свищов. Дарението беше връчено на болничното заведение чрез депутата от Стара Загора Халил Летифов и кмета на община Белица Радослав Ревански.


При посещението си в Свищов Халил Летифов и Радослав Ревански бяха посрещнати в административната сграда на Общината от кмета Генчо Генчев и заместник-кмета Бедри Алиев, които ги запознаха със ситуацията в община Свищов и мерките, които Кризисният щаб и общинскато ръководство предприемат за борбата с коронавирус. След това те бяха придружени до болничното заведение, където дарението бе официално прието от директора по административни дейности при МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ Елена Александрова.


В края на посещението кметът на Свищов благодари от свое име за щедрото дарение и съпричастността, оказана в труден за всички момент, като допълни, че този жест на доброт, и човечност в свещения за мюсюлманите месец Рамазан е израз на силното послание, което носят всички религиозни празници за спасение и милосърдие.


 

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.