Делян Пеевски разказа фамилията на Иво Прокопиев в непринудено интервю!

https://mreja.bg/novini/delyan-peevski-razkaza-familiyata-na-ivo-prokopiev-v-neprinudeno-intervyu/108601 Mreja.bg
Делян Пеевски разказа фамилията на Иво Прокопиев в непринудено интервю!


Делян Пеевски постави на място Иво Прокопиев и останалите като него!

Кандидатът за депутат от листата на ДПС във Велико Търново Делян Пеевски даде първото си интервю от доста време насам. То дойде пред търновския журналист Симон Милков, който „улови“ Пеевски  на предизборна среща в Свищов.


Делян Пеевски отрече всички твърдения, че е имал нещо общо с „Лафка“, както и с ГЕРБ. Той заяви, че с Бойко Борисов нямат никакви допирни точки.


Адвокатите на кандидат – депутата са подали всички жалби в САЩ заради закона „Магнитски“, който му бе наложен там. Пеевски обаче поясни, че този закон действа само на американска територия.


Делян Пеевски попиля Иво Прокопиев и неговите марионетки. Той сподели, че медиите на Прокопиев го рисуват от 10 години като олигарх, а всъщност истинският олигарх е самият Иво Прокопиев.


„Със сигурност ще се боря с олигархията. Не съм олигарх. Нямам партия, аз съм депутат от една партия. Иво Прокопиев кога ще отидете и него да го намерите? Аз поканих шефа на Христо Иванов – Иво Прокопиев, да дойде, да имаме сблъсък, да можем да говорим по темите кой е олигарх.


Защото неговите медии ме нарисуваха за 10 години, че аз съм олигархът и с четчицата Иво Прокопиев сядаше по цял ден и ме рисуваше удобно да се скрие пред мен. Колко партии има? Проверете си и вие да видите на кои е шеф. И на новите проекти е шеф, и на Христо Иванов е шеф. Това са негови служители“, заяви Пеевски.


Под „новите проекти“ той има предвид „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков и Асен Василев, които според него са под диктовката на Иво Прокопиев.


Делян Пеески обяви още, че приоритетът му е да остави младите в България, за да могат да се развиват тук. Това за него е най-важното и ще работи с пълни сили за неговото постигане.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.