Делян Пеевски помогна на МБАЛ-Пазарджик с дихателни апарати за 68 000 лева!

https://mreja.bg/novini/delyan-peevski-pomogna-na-mbal-pazardzhik-s-dihatelni-aparati-za-68-000-leva/105308 Mreja.bg
Делян Пеевски помогна на МБАЛ-Пазарджик с дихателни апарати за 68 000 лева!


Депутатът от ДПС Делян Пеевски осъществи ново дарение в Пазарджик. Той дари на местната болница два дихателни апарата на обща стойност 68 000 лв., съобщи zname.info.

Респираторите са доставени в Отделението по реанимация и интензивно лечение, където вече са монтирани и ще се използват за пациенти с дихателна недостатъчност. Медиците изпращат на дарителя своята огромна благодарност за осигуряването на крайно нужните животоспасяващи апарати.

Така Делян Пеевски се оформи като дарител номер едно на Пазарджик. Преди това той дари на болницата там 50 бързи теста за COVID-19, 100 водонепроницаеми мембранни гащеризона за многократна употреба и 500 предпазни шлема.

Ръководството на МБАЛ-Пазарджик изказва своята признателност към г-н Делян Пеевски за направените дарения и му благодари за неговата щедрост и съпричастност към медиците и пациентите на лечебното заведение.


Пеевски е основният дарител на България в борбата с коронавируса. Досега той е похарчил над 3,5 млн. лв., за да помогне на страната в тази тежка битка.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.