Делян Пеевски дари респиратор, който струва 36 000 лева, в Горна Оряховица!

https://mreja.bg/novini/delyan-peevski-dari-respirator-koyto-struva-36-000-leva-v-gorna-oryahovica/105286 Mreja.bg
Делян Пеевски дари респиратор, който струва 36 000 лева, в Горна Оряховица!


Делян Пеевски не спира с даренията в цялата страна. Той е основният дарител на България в борбата с коронавируса!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски даде 36 000 лв. за закупуването на модерен респиратор в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Горна Оряховица.

Апаратът е осигурен със съдействието на областния лидер на ДПС Гюнай Далоолуобщинския председател на ДПС в Горна Оряховица Йордан Кънчев и зам.-кмета на общината Стефчо Алипиев.„Това е ДПС. Благородната инициатива на г-н Пеевски показва, че нещата, говорени за него, са пукащ се мехур. Той дарява на лечебни заведения в цялата страна техника, която спасява човешки животи”, каза Гюнай Далоолу.


Вчера Делян Пеевски направи и друго дарение в областта. Той дари 9400 лв. МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново. Сумата ще бъде използвана за купуването на монитор и 3 перфузора – инжектомати за фино дозиране на медикаменти и вкарването им в тялото с определена скорост.


Неотдавна Пееввски предостави и стотици предпазни маски за най-уязвимите жители на област Велико Търново.


Директорите на двете болници изпратиха специални благодарности на Делян Пеевски, който до момента е дарил около 3 милиона лева, които помагат на държавата в битката с COVID-19.

Източник: https:www.dnesbg.com


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.