Дават над 100 хил. лв. за българите, които участваха в олимпийския фестивал в Баку

https://mreja.bg/novini/davat-nad-100-hil-lv-za-balgarite-koito-uchastvaha-v-olimpiyskiya-festival-v-baku/86783 Mreja.bg
Дават над 100 хил. лв. за българите, които участваха в олимпийския фестивал в Баку


Правителството одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерството на младежта и спорта за 2019 г. Средствата в размер на 113 000 лв. ще бъдат предназначени за обезпечаване на престоя на българската делегация на Европейския младежки олимпийски фестивал, който се провежда от 20 юли 2019 г. в Баку, Азербайджан. ТОва реши Министерски съвет днес.

Българската делегация е в състав от 77 участници, от които 52 спортисти в следните спортове: лека атлетика, джудо, спортна гимнастика, плуване, тенис, борба и волейбол.

Създаването на условия за максимална изява на младите спортисти на Република България на световни и европейски първенства е водещ приоритет за Министерството на младежта и спорта.

Вижте какво още реши Министерски съвет днес

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.